Thom van den Ham

Thom

Thom van den Ham is een echte hands-on adviseur met ondernemersbloed. Thom gaat graag in gesprek met ondernemers en probeert altijd in oplossingen te denken. Hij verschaft ondernemers en DGA’s inzicht in nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Hij denkt mee over onder andere strategische vraagstukken, bedrijfsopvolging en waarderingsvraagstukken. Thom komt uit een gezin waar elke dag wel weer een nieuwe idee was voor een bedrijf en kent dus de klappen van de ondernemerszweep.

Deze passie voor het ondernemen heeft Thom meegenomen in zijn studie bedrijfseconomie en het op jonge leeftijd organiseren van vele evenementen in de horeca. Het combineren van zijn sociale karakter en het ondernemerschap bracht hem enkele jaren geleden in de corporate finance wereld. Thom heeft ervaring opgedaan bij een grote private equity groep waarbij hij meerdere jaren succesvol trajecten heeft begeleid binnen de veterinaire sector.

Eind 2022 heeft Thom de overstap gemaakt naar Crossminds omdat hij graag in de echte economie aan de slag wilde. Ondernemers helpen bij een divers scala aan vraagstukken, zowel klein als groot, acute of toekomstgericht, Thom en het team van Crossminds staat voor je klaar.

Thom

Terug naar overzicht