Met de volgende Kennispartners

Marktlink

Marktlink is al meer dan 25 jaar de M&A specialist voor ondernemers die actief zijn in het hogere MKB-segment. Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij het hele proces van een bedrijfsaankoop of bedrijfsverkoop. Met een groot internationaal netwerk aan kopers en verkopers, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 120 deals per jaar hebben wij alle marktkennis in huis om uw traject optimaal te begeleiden.

AenF Partners

AenF Partners levert sinds 2005 haar diensten aan ondernemingen / ondernemers met een optimale prijs / kwaliteit verhouding op een transparante wijze. Door middel van haar grote netwerk van ondernemers, bankiers, juristen, accountants, fiscalisten en andere financiële experts is AenF Partners in staat om elk traject op een professionele en praktische manier te begeleiden.

Delen Private Bank

Delen Private Bank dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitaal gemak en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen of een deel ervan. We zijn goed op de hoogte van de specifieke vraagstukken (fiscaal/pensioen/familie) waar (ex-)ondernemers mee te maken krijgen en stemmen onze adviezen en oplossingen daarop af.  Het uiteindelijke doel? Financiële gemoedsrust voor jou en je naasten.

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management, Erasmus University is de internationale business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam in Rotterdam, Nederland. RSM biedt niet-gegradueerde en postdoctorale programma's die voornamelijk in het Engels worden gegeven, waaronder MBA-, executive education- en PhD-programma's.

De Jong & Laan

We staan naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Zo zijn we het verlengde van je team. Partners bij de uitdagingen en risico’s van nu en de kansen die er liggen om je doelen te bereiken.

MA Law

MA law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A transacties en tot oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. 

No Monkey Business

Richt zich op techbedrijven met een omzet vanaf 2.5 miljoen euro. Ze kennen de techwereld goed en de techwereld kent hun. Sterker nog: ze hebben zelf meerdere bedrijven succesvol verkocht en investeren ook nog in techbedrijven.

 

Brookz

Brookz is met ruim 40.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 16 jaar zijn er via Brookz meer dan 7.400 bedrijven verkocht.

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. 

Beequip

Beequip is een equipment lease specialist voor zwaar materieel: machines, vaar- en voertuigen. Beequip richt zich daarbij op het (groot) MKB. Hierdoor wordt het makkelijk(er) gemaakt om geld te financieren voor overnames. 

Beequip biedt het MKB lease oplossingen voor het aanschaffen van (gebruikt en nieuw) materieel of het verkrijgen van werkkapitaal via hun eigen materieel. 

RSM Corporate Finance

RSM Corporate Finance begeleidt bedrijven, particuliere aandeelhouders, magenementteams en private equity bij verkopen, fusies en overnames. 

Bolster Investment Partners

Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder en gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in bijzondere Nederlandse bedrijven met een scherpe focus en een bewezen businessmodel. Bolster helpt ondernemers het volledige potentieel van hun bedrijf te realiseren. Door als gelijkwaardige partners het verschil te maken.