Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor het MKB in Nederland. Met haar 75 collega’s adviseert zij vanuit vijf kantoren in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ’s-Hertogenbosch) bij ongeveer 60 overnametransacties per jaar. Sinds 2019 heeft de adviseur ook kantoren in Düsseldorf en Antwerpen om de internationale markt met een lokale adviseur te kunnen bedienen.

Lees meer

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

RSM Corporate Finance

RSM Corporate Finance is een onderdeel van RSM Nederland een internationale accounts- en adviesorganisatie. RSM Corporate Finance helpt ondernemers met het opstellen van een transactie-strategie, het beoordelen van waarde versus de prijs van de onderneming(en) en het voeren van onderhandelingen.

 

Lees meer

Victus Participations

Victus focust op de Food & Agri sector. We benutten onze uitgebreide sector ervaring om een gedifferentieerde en gedisciplineerde participatiestrategie te volgen. Hierbij richten we ons op Food & Agri bedrijven die groeipotentieel hebben en waarvoor we realistische en innovatieve investeringsplannen uitwerken om waarde te creëren voor het management van de bedrijven en onze investeerders.

Lees meer

Yur Advocaten & Consultants

Yur Advocaten & Consultants pakt juridische dienstverlening en organisatieadvies lekker praktisch aan. Recht door zee en oplossingsgericht werken we samen aan jouw zaken.

Lees meer

Turnpoint Finance

Turnpoint Finance is een in Rotterdam gevestigd en volledig onafhankelijke financieringsadvies consultant voor ondernemingen. Turnpoint Finance is gespecialiseerd in het oplossen van financieringsvraagstukken voor (middelgrote) ondernemingen. Het begeleiden van herfinancieringen van bestaande (bancaire) schulden en het aantrekken van nieuwe financieringen ten behoeve van overnames, groei in werkkapitaal en/of het financieren van investeringen in Nederland of in het buitenland is de belangrijkste competentie.

Lees meer

AKD

AKD is met bijna 250 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs  wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.

Lees meer

Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een succesvolle franchiseformule in zakelijke dienstverlening. Wij helpen ondernemers in het MKB om hun onderneming nóg beter te leiden, hun startmotieven te realiseren,  de onderneming winstgevender te laten zijn én helpen de ondernemer de onderneming verkoopklaar te maken.  Wij zorgen er ook voor dat onze partners snel hun eigen praktijk kunnen opbouwen als franchisepartner.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 25.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz meer dan 3.400 bedrijven verkocht.

Lees meer