Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

Marktlink

Marktlink is al meer dan 25 jaar de M&A specialist voor ondernemers die actief zijn in het hogere MKB-segment. Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij het hele proces van een bedrijfsaankoop of bedrijfsverkoop. Met een groot internationaal netwerk aan kopers en verkopers, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 120 deals per jaar hebben wij alle marktkennis in huis om uw traject optimaal te begeleiden.

Lees meer

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

Averest Capital

AVerest Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op investeringen in Nederlandse (familie)bedrijven in het middensegment van de markt. Oud ondernemers zijn investeerders in het Fonds. AVerest onderscheidt zich door samen met haar Partners actief haar netwerk en expertise in te zetten voor haar portfoliobedrijven om hen daarmee toegevoegde waarde te bieden in pre-exit, groei- en rendementsverbeteringstrajecten.

Lees meer

Grant Thornton

Het Corporate Finance team van Grant Thornton beschikt over een full-service dienstverlening voor het fusie en overname proces. Met een team van ca. 20 adviseurs bieden wij complete aankoop- en verkoopbegeleiding aan, inclusief de voorbereiding en integratie ondersteuning.

Lees meer

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. Het liefst helpen we al bij het verkoop klaar maken van de onderneming. Zodat jij de maximale waarde uit je bedrijf haalt.

Lees meer

Delen Private Bank

Delen Private Bank – tot voor kort Oyens & Van Eeghen – is dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. Bij ons gaan traditie en innovatie hand in hand. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitale efficiëntie en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen.

Lees meer

MA law

MA law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A transacties en tot oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij geven praktisch en concreet advies. Daarbij hechten we aan snelheid, transparantie en een heldere communicatie.

Lees meer

VanLoman

VanLoman geeft full service belastingadvies aan nationale en internationale ondernemingen en (vermogende) particulieren, op het gebied van vennootschaps­belasting, inkomstenbelasting, indirecte belastingen en loonbelasting. Daarnaast begeleiden wij onze cliënten met advies bij fusies & overnames, internationale transacties en structuren, werknemersparticipaties, aangiftes, transfer pricing en beleggingsfondsen. Ook voeren wij procedures voor cliënten in onze procespraktijk.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 15 jaar zijn er via Brookz meer dan 5.200 bedrijven verkocht.

Lees meer