Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

Marktlink

Marktlink is sinds 1996 met 60 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten van het MKB in Nederland. Marktlink adviseert vanuit haar kantoren in Deventer, Gouda, Amsterdam en ’s-Hertogenbosch bij ongeveer 60 overnametransacties per jaar.

Lees meer

AenF Partners

AenF Partners is een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist die ondernemers op een praktische en professionele manier adviseert en begeleidt bij het gehele proces van fusies, overnames, waarderingen en het aantrekken van financiering.

Lees meer

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

Van Lanschot

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke private bank van Nederland. Van Lanschot onderscheidt zich met persoonlijke aandacht, beleggingsexpertise en een waardevol netwerk. Vanuit die basis helpt Van Lanschot ondernemers in de aanloop naar hun bedrijfsoverdracht.

Lees meer

Knab

Knab is de online bank die vindt dat het net even anders kan in de financiële wereld. Sinds de oprichting in 2012 kozen meer dan 155.000 mensen voor de bank die innovatie en klantgerichtheid voorop stelt. 

Lees meer

AKD

AKD is met bijna 250 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs  wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden. Zowel nationaal als internationaal.

Lees meer

Yur Advocaten & Consultants

Yur Advocaten & Consultants pakt juridische dienstverlening en organisatieadvies lekker praktisch aan. Recht door zee en oplossingsgericht werken we samen aan jouw zaken.

Lees meer

Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een succesvolle franchiseformule in zakelijke dienstverlening. Wij helpen ondernemers in het MKB om hun onderneming nóg beter te leiden, hun startmotieven te realiseren,  de onderneming winstgevender te laten zijn én helpen de ondernemer de onderneming verkoopklaar te maken.  Wij zorgen er ook voor dat onze partners snel hun eigen praktijk kunnen opbouwen als franchisepartner.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz meer dan 2.500 bedrijven verkocht.

Lees meer