Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Kennispartners

BDO Corporate Finance

BDO Corporate Finance begeleidt ondernemers in koop- en verkooptrajecten, waardebepalingen, financieringen en herstructureringen. Met ca. 70 adviseurs zijn wij een van de grootste corporate finance-kantoren voor het MKB en familiebedrijf in Nederland.

Lees meer

Intersaction

Intersaction verschaft kapitaal voor buy-out, buy-in en groei. Wij investeren in ondernemingen met een verhaal, een sterk business model, goede groeimogelijkheden en een positieve maatschappelijke bijdrage. Wij ondersteunen actief de management teams om de onderneming te laten groeien. 

Lees meer

Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor het MKB in Nederland. Met haar 100+ collega’s adviseert zij vanuit vijf kantoren in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ’s-Hertogenbosch) bij ongeveer 100 overnametransacties per jaar. 

Lees meer

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

AenF Partners

AenF Partners is een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist die ondernemers op een praktische en professionele manier adviseert en begeleidt bij het gehele proces van fusies, overnames, waarderingen en het aantrekken van financiering.

Lees meer

MA law

MA law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A transacties en tot oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij geven praktisch en concreet advies. Daarbij hechten we aan snelheid, transparantie en een heldere communicatie.

Lees meer

AKD

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 476 advocaten, fiscalisten, notarissen en business
support in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de
Benelux.

Lees meer

Oyens & Van Eeghen

Oyens & Van Eeghen is een toonaangevende vermogensbeheerder voor families, particulieren, DGA's, stichtingen & verenigingen. Oyens & Van Eeghen biedt een oplossing en rendement voor ieder vermogen.

 

Lees meer

Brookz

Brookz is met 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 14 jaar zijn er via Brookz meer dan 4.600 bedrijven verkocht.

Lees meer