Met O.A. de volgende Kennispartners

Marktlink

Marktlink is al meer dan 25 jaar de M&A specialist voor ondernemers die actief zijn in het hogere MKB-segment. Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij het hele proces van een bedrijfsaankoop of bedrijfsverkoop. Met een groot internationaal netwerk aan kopers en verkopers, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 120 deals per jaar hebben wij alle marktkennis in huis om uw traject optimaal te begeleiden.

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. 

BUREN Legal

BUREN is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai en heeft een zeer gevarieerde praktijk. Op dit moment heeft het kantoor meer dan 70 advocaten, notarissen en internationale belastingadviseurs die een volledig scala aan diensten verlenen aan Nederlandse en internationale cliënten die nationaal en internationaal opereren. 

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Coralis

Wij zijn Coralis Corporate Finance; strategische vraagstukken oplossen vanuit kennis, expertise en bevlogenheid met een zeer persoonlijke benadering. Dat doet Coralis. Natuurlijk zijn de cijfers belangrijk, maar de mens achter de onderneming is bepalend. Coralis is binnen de ZMGroep het team dat zich bezighoudt met het zwaardere advieswerk. 

 

Delen Private Bank

Delen Private Bank dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitaal gemak en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen of een deel ervan. We zijn goed op de hoogte van de specifieke vraagstukken (fiscaal/pensioen/familie) waar (ex-)ondernemers mee te maken krijgen en stemmen onze adviezen en oplossingen daarop af.  Het uiteindelijke doel? Financiële gemoedsrust voor jou en je naasten.

MKB Fonds

MKB Fonds, opgericht in 2011, is een leidende, onafhankelijke participatiemaatschappij met een langdurig trackrecord in het succesvol participeren in Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voornamelijk in gezonde en volwassen familiebedrijven in de sectoren groothandel en zakelijke dienstverlening (onder andere ICT). 

HerikVerhulst

HerikVerhulst is een Rotterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in (cross border) fusies en overnames, MBO’s, pre-exits en joint ventures in het (hogere) mid-marketsegment. De advocaten zijn doelgericht, met een uitgebreid track-record en een grote persoonlijke betrokkenheid.

Brookz

Brookz is met ruim 40.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 16 jaar zijn er via Brookz meer dan 7.400 bedrijven verkocht.

BBN Corporate Finance

BBN Corporate Finance begeleidt en adviseert ondernemers en investeerders op momenten dat de volgende stap gezet moet worden. BBN staan hen bij op het gebied van bedrijfsverkoop, fusies en overnames, (her)financieringen en bedrijfswaarderingen.

Factor & Ros

Wij zorgen dat u verder kunt en het optimale bereikt. Het gewenste proces. Het gewenste resultaat. De beste deal. Hoe? Door onszelf te zijn. Onze aanpak is voor iedereen anders, omdat geen enkel vraagstuk hetzelfde is. Wat wel overeind blijft is de juiste mix tussen kwaliteit, daadkracht, creativiteit en efficiency. 

 

Financieringsgilde

Financieringsgilde is onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Financieringsgilde heeft ruim 60 medewerkers, verdeeld over alle provincies. Je hebt de keuze uit ruim 100 verschillende financieringsoplossingen, waarin je met een persoonlijke adviseur kijkt wat het beste bij jouw aanvraag past.