Kennispartners

MKB Fonds

MKB Fonds, opgericht in 2011, is een leidende, onafhankelijke participatiemaatschappij met een langdurig trackrecord in het succesvol participeren in Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voornamelijk in gezonde en volwassen familiebedrijven in de sectoren groothandel en zakelijke dienstverlening (onder andere ICT). 

Marktlink

Marktlink is al meer dan 25 jaar de M&A specialist voor ondernemers die actief zijn in het hogere MKB-segment. Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij het hele proces van een bedrijfsaankoop of bedrijfsverkoop. Met een groot internationaal netwerk aan kopers en verkopers, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 120 deals per jaar hebben wij alle marktkennis in huis om uw traject optimaal te begeleiden.

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. 

TREBLE Legal

TREBLE is hét niche advocatenkantoor in het hart van de innovatieve Brainport gespecialiseerd in M&A en competition. Betrokken, snel, zonder poespas en met een ‘can do’ mentaliteit. Overnames, investeringen, fusies en joint ventures. Advocaten die houden van het spel en de de dynamiek van transacties. 

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management, Erasmus University is de internationale business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam in Rotterdam, Nederland. RSM biedt niet-gegradueerde en postdoctorale programma's die voornamelijk in het Engels worden gegeven, waaronder MBA-, executive education- en PhD-programma's.

Factor Bedrijfsovernames

Factor Bedrijfsovernames is een onafhankelijk opererende fusie- en overnamespecialist. De partners van Factor Bedrijfs­overnames hebben gezamenlijk brede ervaring op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, buy in- en buy out trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten.

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Delen Private Bank

Delen Private Bank dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitaal gemak en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen of een deel ervan. We zijn goed op de hoogte van de specifieke vraagstukken (fiscaal/pensioen/familie) waar (ex-)ondernemers mee te maken krijgen en stemmen onze adviezen en oplossingen daarop af.  Het uiteindelijke doel? Financiële gemoedsrust voor jou en je naasten.

Buren Legal

BUREN is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai en heeft een zeer gevarieerde praktijk. Op dit moment heeft het kantoor meer dan 70 advocaten, notarissen en internationale belastingadviseurs die een volledig scala aan diensten verlenen aan Nederlandse en internationale cliënten die nationaal en internationaal opereren. 

Dutch Dream Group

Wij adviseren, begeleiden en inspireren MKB ondernemers bij de aankoop, verkoop en financiering van een bedrijf. Ook rekruteren wij geschikte ondernemers in opdracht van investeerders of bedrijven.

Brookz

Brookz is met ruim 40.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 16 jaar zijn er via Brookz meer dan 7.400 bedrijven verkocht.