Kennispartners tijdens vorige editie

Marktlink

Marktlink is al meer dan 25 jaar de M&A specialist voor ondernemers die actief zijn in het hogere MKB-segment. Als onafhankelijk advieskantoor begeleiden wij het hele proces van een bedrijfsaankoop of bedrijfsverkoop. Met een groot internationaal netwerk aan kopers en verkopers, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 120 deals per jaar hebben wij alle marktkennis in huis om uw traject optimaal te begeleiden.

AenF Partners

AenF Partners levert sinds 2005 haar diensten aan ondernemingen / ondernemers met een optimale prijs / kwaliteit verhouding op een transparante wijze. Door middel van haar grote netwerk van ondernemers, bankiers, juristen, accountants, fiscalisten en andere financiële experts is AenF Partners in staat om elk traject op een professionele en praktische manier te begeleiden.

TREBLE Legal

TREBLE is hét niche advocatenkantoor in het hart van de innovatieve Brainport gespecialiseerd in M&A en competition. Betrokken, snel, zonder poespas en met een ‘can do’ mentaliteit. Overnames, investeringen, fusies en joint ventures. Advocaten die houden van het spel en de de dynamiek van transacties. 

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven.

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. Het liefst helpen we al bij het verkoop klaar maken van de onderneming. Zodat jij de maximale waarde uit je bedrijf haalt.

AVerest Capital

AVerest Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op investeringen in Nederlandse (familie)bedrijven in het middensegment van de markt. Oud ondernemers zijn investeerders in het Fonds. AVerest onderscheidt zich door samen met haar Partners actief haar netwerk en expertise in te zetten voor haar portfoliobedrijven om hen daarmee toegevoegde waarde te bieden in pre-exit, groei- en rendementsverbeteringstrajecten.

Delen Private Bank

Delen Private Bank – tot voor kort Oyens & Van Eeghen – is dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. Bij ons gaan traditie en innovatie hand in hand. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitale efficiëntie en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen. 

AKD

AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux.

Brookz

Brookz is met 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 15 jaar zijn er via Brookz meer dan 5.200 bedrijven verkocht.