Ron Reinders

Ron Reinders (ex PON) richtte in 2008 Racetrailer.com op, een gespecialieerd ontwikkel & productiebedrijf van trailers specifiek voor de professionele autosport. De trailers worden gebruikt in alle bekende Europese- en Wereld kampioenschappen, waaronder de Formule 1. Daarnaast zijn er ook veel autofabrikanten klant, zoals BMW Motorsport, Aston Martin, McLaren, Hyundai Motorsport en Toyota Motorsport

Ron heeft de onderneming uit weten te bouwen tot de grootste speler in de Europese markt voor racetrailers. Slechts 2% van de omzet wordt in Nederland behaald, de rest in het buitenland. Met vele bekende namen als klant waaronder Ralf Schumacher (ex F1 rijder), Sebastian Loub (7-voudig WK rally Kampioen), Kevin Magnussen (F1 rijder), Petter Solberg (ex WK rally kampioen) en Zak Brown (CEO McLaren F1). 

Om meer tijd te kunnen besteden aan de commercie en de onderneming op een gestructureerde manier verder te kunnen laten groeien zocht Ron een strategische partner. Deze partner is gevonden in de kopende partij Movico. Movico is specialist met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ‘mobile event marketing’ en is o.a. actief in de Tour de France. Naast deze sporten willen zij graag toegang tot de Europese autosport markt om hun concept en producten daar onder de aandacht te brengen.

Ron zal uitgebreid ingaan op zijn ervaringen met de de verkoop van Racetrailer.com in de openings-keynote.

Terug naar overzicht