Alexander Boissevain

2016 12 21 AenF 16

Alexander heeft zijn Master Financiële Economie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2005 voltooide hij zijn post-doctorale Register Controller van de Universiteit Nyenrode. Alexander werkte voor ING Lease, voordat hij bij BDO Corporate Finance in dienst trad. De eerste jaren werkte hij vooral in Oost-Europa en Rusland, waar hij zich vooral richtte op going-private, haalbaarheidsstudies en bedrijfsherstructureringen.

Na de eerste jaren specialiseerde hij zich in het begeleiden van nationale en internationale fusies en overnames en deed hij ervaring op met het schrijven van prospects voor de primaire en secundaire markt.

Op basis van zijn kennis en ervaring zag Alexander vraag naar een hands-on, acteerwerk en onafhankelijke fusie- en overnameboutique. Samen met Friso Kuipers richtte hij in 2005 zijn eigen M&A-boetiek op: AenF Partners BV. Begin 2024 heeft AenF Parnters zich aangesloten bij een Translink Corporate Finance, een internationaal netwerk met meer dan 300 adviseurs in zo'n 35 landen.

Alexander ondersteunt elke fase van een fusie of overname, van strategische en financiële analyse tot waarderingen en onderhandelingen.

2016 12 21 AenF 16

Terug naar overzicht