Succesvol opvolgingstraject via een MBI

Of u nu een bedrijf ter overname zoekt of juist opvolging voor uw eigen bedrijf: in deze workshop staat het specifieke proces van de Management buy in (MBI) centraal. Hoe kunt u zich als MBI-er of verkoper verzekeren van een succesvol opvolgingstraject?

Als enige intermediair die zich volledig richt op opvolging door MBI, informeert BuyInside u daarnaast graag over de laatste trends en specifieke mogelijkheden bij dit type transactie. De kritische succesfactoren voor een geslaagd zoekproces komen aan bod, alsmede de verschillende processtappen in een MBI en hoe deze zijn te beïnvloeden.

Praktijkcase (Management Buy In Weighpack)

Gastspreker tijdens deze workshop is Simon Rijke, die sinds eind vorig jaar via een volledige overname eigenaar is geworden van Weighpack uit Den Haag (www.weighpack.nl).

Weighpack is een internationale specialist in de ontwikkeling, productie en installatie van complete verpakkingslijnen voor technische producten. Het bedrijf heeft een sterk innovatief karakter en onderscheidt zich in het aanbieden van totaaloplossingen voor de hardware verpakkingsindustrie. Producten worden afgezet in meer dan 45 landen over de hele wereld.

Simon neemt deelnemers aan deze workshop mee in zijn MBI-ervaringen. Hij zal met u zijn ervaringen delen over de voorbereiding op zijn traject, het proces en de specifieke do’s & don’ts van een geslaagde MBI.

Sprekers

Simon Rijke, DGA Weighpack

Anne Huitema, managing partner BuyInside

Laura Schagen, managing partner BuyInside

 

Terug naar overzicht