Succesvol opvolgingstraject via een MBI

Of u nu een bedrijf ter overname zoekt of juist opvolging voor uw eigen bedrijf: in deze workshop staat het specifieke proces van de Management buy in (MBI) centraal. Hoe kunt u zich als MBI-er of verkoper verzekeren van een succesvol opvolgingstraject?

Als enige intermediair die zich volledig richt op opvolging door MBI, informeert BuyInside u daarnaast graag over de laatste trends en specifieke mogelijkheden bij dit type transactie. De kritische succesfactoren voor een geslaagd zoekproces komen aan bod, alsmede de verschillende processtappen in een MBI en hoe deze zijn te beïnvloeden.

Praktijkcase
Kersverse (mede) eigenaar Pim Oostrom, die de afgelopen maand zijn eigen MBI heeft gerealiseerd middels de overname van theeproducent Axxent Masters in Tea (www.masters-in-tea.com), neemt deelnemers aan deze workshop mee in zijn MBI-ervaringen. Axxent Masters in Tea is een toegewijd en professioneel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van originele theeconcepten welke de theemarkt zullen verrijken voor nationale en internationale klanten in de retail en out-of-home markt.

Pim zal met u zijn ervaringen delen over de voorbereiding op zijn traject, het proces en de specifieke do’s & don’ts van een geslaagde MBI.

Sprekers
Pim Oostrom, Axxent Masters in Tea
Anne Huitema, managing partner BuyInside.
Laura Schagen, managing partner BuyInside.

Terug naar overzicht