Ruben Timmerman

Ruben Timmerman (1980) is oprichter van Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland voor opleidingen, trainingen en cursussen. Hij studeerde Rechten en later Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Springest werd opgericht in 2008 en is inmiddels ook in de UK, België, Duitsland en Rusland actief. Eerder was Ruben online marketing en usability expert en schreef hij voor o.a. Frankwatching en Marketingfacts.

Springest is in 2008 opgericht in Amsterdam door CEO Ruben Timmerman. Springest is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor trainingen en cursussen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. L&D aanbieders plaatsen hun leerproducten zodat iedereen de ideale cursus, e-learning, coach of opleiding kan bekijken, vergelijken en boeken.

Najaar 2017 verwierf de FD Mediagroep - met HAL Investments als eigenaar - een minderheidsbelang in Springest. In februari 2022 werd Springest verkocht aan Studytube, een snelgroeiend Nederlands online leerplatform.

Terug naar overzicht