Robert Ebben

Ebben

Robert Ebben is CEO van Trophy Assets Holding. Trophy ontwerpt en verkoopt sportprijzen en trofeeën en is Europees marktleider. Trophy onderscheidt zich door haar eigen design, professionaliteit, hoge serviceniveau en schaalgrootte. Met een breed assortiment producten die uit voorraad leverbaar zijn, biedt het bedrijf gegarandeerd snelle levertijden. Tot haar klanten behoren groothandels, online en offline sportretailers en evenementenorganisaties.

Trophy wil haar groei zowel autonoom als door acquisities versnellen, vooral in Noord- en West-Europa. Sinds 2016 heeft het in Scandinavië, Nederland, België, Polen en Engeland  meerdere lokale marktleiders overgenomen en is het in gesprek met een groot aantal andere partijen om verdere consolidatie in deze markten te bewerkstelligen.

Deze groei realiseert Trophy samen met investeringsmaatschappij Bolster Investment Partners. Robert Ebben zal hier met Bolster Investment Partners uitgebreid over vertellen bij de Workshop Samenwerken met een investeringsmaatschappij.

Ebben

Terug naar overzicht