Richard van Baardwijk

Richard begon zijn carrière in 2015 in het Valuations team binnen Corporate Finance. In het Valuations team is Richard betrokken geweest bij verschillende accounting technische waarderingen en strategische waarderingen. In zijn eerste jaar was hij onderdeel van het team dat de Purchase Price Allocation voor GKN plc uitvoerde met betrekking tot de acquisitie van Fokker Technologies.

Gegeven zijn achtergrond in Industrial Engineering heeft Richard tevens verscheidene modelleeropdrachten uitgevoerd. Zo heeft hij in 2016 het financiële model gebouwd voor een schatting van de compensatie in het geval van vervroegde sluiting van de vijf kolencentrales in Nederland waarvan in 2018 een update is uitgevoerd. In 2017 en 2018 heeft hij tevens twee biomassa-energiecentrales gewaardeerd inclusief het uitmodelleren van de operationele details van de energiecentrales.

Recentelijk is Richard onderdeel geweest van het team dat de Nederlandse overheid heeft ondersteund in de onderhandelingen met Shell en ExxonMobil met betrekking tot de verlaging van de gaswinning in Groningen.

Richard verzorgt de workshop Wat is uw bedrijf waard?

Terug naar overzicht