Michiel Knubben

Michiel Knubben studeerde HBO Bank & Financiën aan de Amsterdamse Academie en vervolgens Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werkte tijdens zijn studie bij de Rabo Orderlijn en als adviseur bij Fortis Investments. Na afronding van beide studies en na een half jaar te hebben gereisd, begon hij zijn carrière bij de Rabobank. Na drie jaar betrokken te zijn geweest bij bedrijfsfinancieringen in allerlei branches, besloot Michiel in maart 2009 de overstap te maken naar Grant Thornton Corporate Finance. Sindsdien is hij betrokken geweest bij diverse aan- en verkooptransacties, bedrijfswaarderingen, financierings- en herstructureringstrajecten (ook pre-pack).

Tevens heeft Michiel binnen Grant Thornton mede de Debt & Equity Advisory opgezet. Vanuit dat specialisme heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd in de financieringswereld en in het bijzonder met private-equity- en venture-capitalpartijen. In 2014 heeft Michiel de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging afgerond.

Eind 2014 heeft Michiel de overstap gemaakt naar Marktlink Fusies & Overnames om zich volledig bezig te houden met het begeleiden van ondernemers in aankoop en verkooptrajecten. Naast dat alle fases binnen het fusie- en overnameproces worden opgepakt - van koffie tot champagne - gaat het in een proces met name om partijen echt bij elkaar brengen, het dealmaking.

Michiel verzorgt de workshop Een succesvolle deal.

 

Terug naar overzicht