Martin de Jong

image 3

Martin de Jong is een ervaren adviseur en voormalig ondernemer (CFO). Hij is opgeleid tot accountant en waarderingsdeskundige.  Met scherpe analyses, pragmatische insteek en een brede ervaring is hij een goede en betrouwbare sparringpartner voor ondernemers.

Martin krijgt energie van het realiseren van overeenstemmingen zowel bij M&A-transacties als bij geschillenbegeleiding en -beslechting. De diversiteit aan klanten, bedrijven en personen alsmede complexe situaties maken een werkdag boeiend en uitdagend.

Martin is geboren in Sliedrecht, maar hij heeft een zeer warm hart voor Rotterdam. Hij is al vanaf 1990 aan DRV verbonden met een tussenperiode van drie jaar waarbij Martin als aandeelhouder en CFO in het bedrijfsleven heeft gewerkt bij een internationale projectmatige groothandel in hoogwaardige buizen, pijpen, flenzen en fittingen. In 2001 heeft Martin mede aan de wieg gestaan van DRV Corporate Finance (het huidige Crossminds) en is sindsdien actief in de fusie en overnames, waarderingen, due diligence onderzoeken en geschillenbegeleiding en -beslechting.

image 3

Terug naar overzicht