Hans van Gruijthuijsen

2016 12 21 AenF 18

Hans voltooide zijn Master Financieel Management aan de Universiteit van Tilburg, na een bachelor in bedrijfseconomie. Tijdens zijn studie is hij een bedrijf gestart dat gespecialiseerd is in gedrukte USB-sticks en andere premiums. Na het afronden van zijn bachelor deed Hans operationeel onderzoek voor een Nederlandse importeur van hardhout en een haalbaarheidsstudie voor een Indonesische houtzagerij. Bij AenF Partners heeft hij tevens de Register Controller opleiding op Nyenrode Business Universiteit afgerond.

Tijdens zijn Master specialiseerde Hans zich in Corporate Finance. Voor zijn masterscriptie heeft hij onderzoek gedaan naar het effect van recessies op de overnamepremie bij fusies en overnames. Daarnaast heeft Hans een half jaar stage gelopen bij AenF Partners, waar hij ervaring heeft opgedaan op het gebied van fusies en overnames in het MKB en het schrijven van participatieplannen.

Sinds 2012 werkt Hans voor AenF Partners waar hij met succes meer dan 70 M&A's in verschillende sectoren heeft begeleid. 

2016 12 21 AenF 18

Terug naar overzicht