Eric Vermeulen

DDD ericvermeulen1

Eric Vermeulen is belastingadviseur en partner bij AKD. Hij is gespecialiseerd in fiscale advisering van nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Hij adviseert vooral over onderwerpen als internationale herstructureringen, fusies, overnames, managementbuy-outs, voorkomen van lucratief belang, box-2-problematiek en werknemersparticipaties.

Eric combineert ervaring met financiële aspecten in de waarderings- en overnamewereld met kennis over fiscaliteit. Daardoor heeft hij snel en grondig inzicht in de fiscale haalbaarheid van overnames en participaties door private equity, management, werknemers en familie. Eric heeft daarvoor veelvuldig contact met de waarderingsexperts bij de Belastingdienst.

Cliënten waarderen zijn snelle pragmatische aanpak, zijn helikopterview en de korte communicatielijnen. Eric is docent aan de Rotterdam School of Management/Erasmus University en aan de Nyenrode Business Universiteit. Op beide universiteiten geeft hij in het Business Valuationprogramma les over alle fiscale aspecten rondom overnames.

DDD ericvermeulen1

Terug naar overzicht