Daniëlle Dix

Daniëlle is gespecialiseerd in fusie & overnames. Ze heeft ruime ervaring met mid-market transacties, in diverse sectoren, in nationaal en internationaal verband, zowel aan kopers- als aan verkoperszijde. Daarnaast begeleidt Daniëlle bij bedrijfsopvolging in het familiebedrijf, (werknemers)participaties, en het opzetten (of ontvlechten) van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Ook adviseert ze aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en hoger management over uiteenlopende vraagstukken binnen het vennootschapsrecht.

Haar kennis en ervaring heeft Daniëlle opgedaan als bedrijfsjurist bij een Big Four accountancy- en (belasting)advieskantoor en daarna als overnameadvocaat bij een toonaangevend middelgroot advocatenkantoor. Cliënten beschrijven Daniëlle als een kundig en gedreven jurist, die makkelijk improviseert, tact heeft en denkt in oplossingen. 

Daniëlle heeft de postdoctorale Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen afgerond en is lid van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA). Zij zorgt met regelmaat voor (kennis)bijeenkomsten voor andere adviseurs die actief zijn in de fusie- en overnamepraktijk, en voor ondernemers.

Daniëlle verzorgt de workshop Juridische tips

Terug naar overzicht