Coen Vleesenbeek

Coen Vleesenbeek, Algemeen Directeur Thexton Armstrong, heeft ruim 30 jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en waardevermeerdering. Nadat hij zijn belang in een lokaal MKB Administratie & Advieskantoor had verkocht, werkte hij o.a. bij multinationals als Levi Strauss, Sara Lee, Douwe Egberts (Europa & Australië) en Western Union (VS). Daar gaf Coen leiding aan diverse teams – klein en groot, lokaal en internationaal. Eenmaal terug in Nederland startte hij in 2007 zijn eigen adviesbureau dat zich richtte op de MKB-markt.

De oprichting van Thexton Armstrong in 2011 was een logische volgende stap. Coen Vleesenbeek had als doel om de MKB-dienstverlening menselijker te maken en verder te professionaliseren. Daarom richt Thexton Armstrong zich 100% op het begeleiden en ondersteunen van zelfstandige professionals.

Coen focust zich sinds 2012 volledig op het ondersteunen van de Thexton Armstrong franchisepartners en het verder ontwikkelen van de franchise. Sindsdien heeft Coen meer dan 25 franchisepartners succesvol opgeleid op het gebied van MKB-advisering en het opbouwen van de eigen onderneming. Na een succesvolle start en ruim voldoende ‘proof of concept’ zal Coen vanaf dit jaar ook de eerste stappen richting het buitenland zetten.

Coen verzorgt de workshop Hoe maak je een bedrijf verkoopklaar?

Terug naar overzicht