Alexander Smid

Als adviseur, interim-manager en leidinggevende heeft Alexander ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB. De afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij ontwikkelingen zoals (groei)strategieën, verandertrajecten, efficiencytrajecten, bedrijfsoverdracht en fusies en bij het adviseren van ondernemers die in zwaar weer verkeerden.

Door zijn ervaring heeft hij grondig inzicht in wat nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te begeleiden. Begin 2017 heeft Alexander de stap gemaakt naar Thexton Armstrong. Daar zet hij, gesteund door professionele methodes, zijn rijke ervaring in om ondernemers in zijn regio te ondersteunen bij de voorbereiding op bedrijfsoverdracht en verbetertrajecten.

Dat hem dat goed afgaat, heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen bij een breed scala aan MKB-ondernemingen. Zijn kracht ligt in zijn vermogen vrijwel direct een connectie te maken met de ondernemer én de werkvloer. Daardoor kan hij snel en gericht op zoek naar het creëren van meerwaarde.

Alexander verzorgt de workshop Hoe maak je een bedrijf verkoopklaar?

Terug naar overzicht