Albert Koops

Albert Koops

Albert is mede-oprichter en managing-partner van AVerest Capital. Voordat Albert in oktober 2018 AVerest Capital oprichtte was hij sinds 2001 als Equity Partner verantwoordelijk voor de Corporate Finance praktijk van BDO.

In deze rol was hij verantwoordelijk voor Fusies & Overnames, de Waarderingspraktijk, Debt Advisory en enige jaren voor Business Restructuring. Albert zat in de Steering Committee van BDO International. Voordat hij in 1995 bij BDO ging werken is Albert in 1989 zijn carrière gestart bij Van den Boom Groep, waar hij verantwoordelijk was voor de MKB-praktijk. Gedurende zijn 30-jarig carrière heeft Albert meer dan 250 ondernemers begeleid bij koop en verkoop van bedrijven, zowel nationaal als internationaal en in diverse industrieën, waaronder de maakindustrie, agri & food, groothandel en zakelijke dienstverlening.

In 2016 heeft Albert van zijn collega’s uit de Fusie- en Overnamemarkt de Life Time Achievement Award ontvangen voor zijn verdiensten in de Fusie & Overname markt. Albert komt zelf uit een ondernemersgezin waarbij zijn vader  een succesvol installatiebedrijf had in het Noorden van het land, en 2 broers respectievelijk eigenaar waren van een installatiebedrijf en een ICT bedrijf. Tevens heeft Albert in de RvC, RvA of Stichtingsbestuur van een aantal bedrijven gezeten. Albert krijgt veel energie van gesprekken met ondernemers waarbij naast het zakelijke aspect de mensenkant sterk wordt belicht.

Albert Koops

Terug naar overzicht