Aernoud Bourdrez

Schermafbeelding 2023 09 15 om 14.01.35

Aernoud Bourdrez is advocaat en onderhandelaar, gespecialiseerd in het auteursrecht. Als advocaat begon hij zijn loopbaan bij Allen & Overy, waarna hij werkzaam was bij Höcker advocaten. In 2003 richtte Bourdrez Law op, een nichekantoor op het gebied van auteursrecht. Sind  2020 heeft Aernoud zich aangesloten bij het Amsterdamse advocatenkantoor Walden Grene. Hij treedt op als advocaat voor opkomende en bekende fotografen, kunstenaars, vormgevers, reclamebureaus en architecten.

Over het slim en strategisch onderhandelen schreef Bourdrez de internationale bestseller Think Like a Lawyer, Don’t Act Like One. Voor dit boek volgde Bourdrez de beroemde cursus ‘Program on Negotiation’ aan Harvard en las hij alle standaardwerken, zoals ‘Getting to Yes’ en ‘The Art of War’. Ook keek hij urenlang naar Big Brother, Hell’s Kitchen, Buurman & Buurman en tientallen K-1 gevechten.

Bourdrez heeft geadviseerd in conflicten in meer dan 40 landen. Hij gaf lezingen aan onder meer (de raden van bestuur van) Transavia, Das Rechtsbijstand, het Stedelijk Museum, diverse advocatenkantoren en op congressen in binnen- en buitenland.

Schermafbeelding 2023 09 15 om 14.01.35

Terug naar overzicht