Grant Thornton

Het Corporate Finance team van Grant Thornton beschikt over een full-service dienstverlening voor het fusie en overname proces. Met een team van ca. 20 adviseurs bieden wij complete aankoop- en verkoopbegeleiding aan, inclusief de voorbereiding en integratie ondersteuning. Kwesties die voor u wellicht ‘once in a lifetime’ voorkomen, zijn voor onze specialisten dagelijks werk. Gedurende het gehele proces staat de vraag ‘waar wordt de ondernemer zelf blij van?’ centraal in onze dienstverlening.

Naast fusie en overname advies hebben we een breed scala aan specialistische dienstverlening zoals waarderingen, financiële, fiscale, juridische, IT en pensioen (vendor) due diligence. Onze teams leveren toonaangevende expertise in het doorgronden van complexe organisaties. Mede door ons internationale netwerk zijn wij juist ook in staat transacties in een internationale setting te begeleiden.

Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen 550 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaat gedreven mentaliteit.

Terug naar overzicht