Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten op het Fusie en Overname Jaarcongres

Het Fusie & Overname Jaarcongres is een informatie- en netwerkevent voor alle overnameprofessionals in de Nederlandse MKB-markt. In plenaire sessies en verschillende workshops wordt u bijgepraat over actuele trends en issues binnen het fusie & overname vakgebied.

Het Fusie en Overname Jaarcongres wordt afgesloten met een netwerkdiner waar ook de jaarlijkse Fusie & Overname Awards worden uitgereikt voor de beste adviseur, business valuator en advocaat. 

 

 

vertellen ondernemers en overname-experts over hun persoonlijke ervaringen met het kopen en verkopen van een bedrijf. Wat zijn de lessons learned, de mogelijke valkuilen en welke praktische tips kunnen zij u meegeven voor een succesvolle overname of bedrijfsverkoop?
Daarnaast is de Nationale Overname Dag uiteraard een ideale gelegenheid om informeel te netwerken.

Voor wie is het Fusie & Overname Jaarcongres bedoeld?

Het Fusie & Overname Jaarcongres is bedoeld voor iedereen die zich op professionele basis bezighoudt met fusies en overnames in de Nederlandse MKB-markt. Dat zijn naast fusie & overnameadviseurs, overnameadvocaten en medewerkers van banken en investeringsmaatschappijen ook accountants, business valuators en M&A managers.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.