Ga direct naar de inhoud.

Florijnz Corporate Finance

foto Florijnz Corporate Finance

Florijnz Corporate Finance richt zich op professionele fusie- en overnamedienstverlening in het bijzonder de sectoren (re)tail, e-commerce, groothandel, industrie, business services en ICT. De diensten richten zich op bedrijfswaardering, fusie- en overnamebemiddeling en groeifinanciering. Florijnz is een snelgroeiend kantoor met 7 medewerkers. In 2015 en 2016 werd oprichter Hans Minnaar genomineerd voor Fusie en overname adviseur (Brookz), tevens was Florijnz genomineerd voor  DCFA Award of the year 2015 met de complexe fusie van Syncasso en eindigde het bedrijf als 31e bij de FD Gazelle Awards in 2016.

Florijnz richt zich primair op ondernemers die met passie hun bedrijf opbouwen en deze waarde op enige moment willen realiseren. Om het proces succesvol te begeleiden heeft u een adviseur nodig die dit herkent en erkent en dit met integriteit en creativiteit tot een goed einde brengt. Een organisatie die ratio kan verbinden met emotie, die op financieel vlak alles voor elkaar krijgt en drive heeft om de juiste partijen met elkaar te verbinden. Een organisatie die de financiering van bijvoorbeeld een overname of buy-out bij banken en eventuele andere investeerders kan organiseren. Maar voornamelijk, een organisatie die uw passie voor ondernemen begrijpt en dit weet te vertalen bij alle betrokkenen op elk moment in het proces. 

Ons motto: Florijnz verzilvert passie. 100% onafhankelijk, initiatiefrijk, deskundig en er gericht om met passie uw passie te verzilveren. Door de aanwezige sectorkennis en focus opereren wij aantoonbaar effectiever dan de concurrentie. 

« terug