Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 60 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten van het MKB in Nederland. Marktlink adviseert vanuit haar kantoren in Deventer, Gouda, Amsterdam en ’s-Hertogenbosch bij ongeveer 60 overnametransacties per jaar.

Meer informatie »

BuyInside

BuyInside begeleidt bedrijfsovernames. Als enige partij in Nederland heeft BuyInside zich daarbij volledig gespecialiseerd in opvolging door middel van management buy-in (MBI). Vanuit een focus op opvolging begeleidt BuyInside complete overnametrajecten voor kopers en verkopers van bedrijven. 

Meer informatie »

AenF Partners

AenF Partners is een volledig onafhankelijke fusie- en overnamespecialist die ondernemers op een praktische en professionele manier adviseert en begeleidt bij het gehele proces van fusie, overname of bedrijfsverkoop.
 

Meer informatie »

Knab

Knab is een online bank die vindt dat het net even anders kan in de financiële wereld. Sinds de oprichting in 2012 kozen meer dan 100.000 mensen voor de bank die innovatie en klantgerichtheid voorop stelt. 

Meer informatie »

MKB Fonds

MKB Fonds investeert en participeert in degelijke en volwassen (familie)bedrijven met een bewezen marktpositie in defensieve sectoren. Daarbij richt MKB Fonds zich op duurzame groei en lange termijn investeringen, met name bedoeld voor bedrijfsopvolging en/of 'buy and build' strategieën.

Meer informatie »

Florijnz Corporate Finance

Florijnz Corporate Finance richt zich op professionele fusie- en overnamedienstverlening in het bijzonder de sectoren (re)tail, e-commerce, groothandel, industrie, business services en ICT. De diensten richten zich op bedrijfswaardering, fusie- en overnamebemiddeling en groeifinanciering. 

 

Meer informatie »

DVAN

DVAN is het advocaten- en notariskantoor dat de vraag al heeft beantwoord voordat de vraag is gesteld. DVAN brengt u en uw onderneming verder.

Meer informatie »

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ondersteunt ondernemend Nederland. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Meer informatie »

Brookz

Brookz is met 15.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz meer dan 2.100 bedrijven verkocht.

Meer informatie »

Sprout

Sprout is hét ondernemersplatform voor ambitieuze startups, scaleups en investeerders. Sprout houdt je op de hoogte, geeft je praktische tips en scherpt je visie met een vleugje opinie. 

Meer informatie »